Om Kravkompetens

Du kan komma i kontakt med oss via E-post, chatt, telefon eller enkelt skicka ett meddelande till oss nedan. Vi återkommer till dig så fort vi kan.

Krav Kompetens

Skall utbilda Sveriges organisationer och anställda i dessa för att skapa och bidra med kunskap och utbildning för organisationen och vara med att se till så att organisationer erhåller rätt kompetens för sin typ av roll eller arbete. Krav kompetens skall följa de lagar, förordningar och föreskrifter som är kravställda enligt Sveriges rikes lag och även följa de råd och rekommendationer från respektive myndigheter för att säkerställa att den utbildning som ges till kursdeltagare alltid har en trygg och förankrat i rätt lagar, föreskrifter mm.

Krav kompetens är en utbildningsplattform för olika branscher där beställare och kursdeltagare kan finna expertkompetens med de senaste kompetenskraven. Hos Kravkompetens får du rätt kompetens inom Arbetsmiljö, Bygg, Entreprenad och Industri.

Hos kravkompetens.se får du en modern och smidig utbildning som är helt digital där målet är att du skall få en så bestående utbildningsupplevelse som möjligt. Vi är med dig i varje steg under utbildningens gång och du kan alltid få svar på dina frågor.

Föregående
Nästa

Välkommen till krav kompetens

Kravkompetens.com erbjuder den största plattformen i Sverige för bygg, industri, entreprenad och arbetsmiljöutbildningar Online. Välkommen att gå våra populära utbildningar.

För dig som arbetsgivare

Hos kravkompetens kan du som arbetsgivare få tillgång till våra utbildningar gratis för att se över plattformen och materialet innan du gör en beställning. Du kan enkelt göra grupp registreringar för dina anställda som automatiskt ges tillgång till kursen. Du får möjlighet att se över alla dina anställdas framsteg samt deras certifikat. Kravkompetens samlar all kompetens på samma plats vilket gör det otroligt effektivt. Kravkompetens är ett ackrediterat utbildningsföretag och du kan smidigt registrera alla dina kurser i ID06. Innehåller på alla våra kurser är baserat på arbetsmiljöverket senaste råd i alla våra kurser.

Detta tycker våra kursdeltagare

Suveränt bra service på både chatt och mailkontakt när jag hade frågor angående vilken utbildning jag skulle gå. Arbetar på väg och hade frågor angående de nya stegen och fick jättebra hjälp av Karl i chatten. Tack!
Linda K
Från Dalsland, Sverige
Modern, pedagogisk och smidig utbildning som jag kunde göra via datorn hemma. Skönt att slippa åka 20 mil för att sitta på en 2 dagars utbildning. 5/5 stjärnor från mig.
Göran
Arbetar som platschef och fick bra hjälp att köpa ett större antal kurser för våra anställda. Extra bra var att jag får skickat till mig vilka som klarat kursen och är certifierade.
Jonas Häll
Från Borlänge, Sverige
Smidig och proffsig utbildning! Kan verkligen rekommendera detta till alla som behöver uppdatera sin utbildning. Jag tog webbkursen i arbete på väg och det gick både snabbt och smidigt.
Jakob Bergman
Från Kiruna, Sverige