kravkompetens bas p utbildning

Admin Manager

Förenkla administrationen av anställdas intyg och kompetenser

 

Med Admin manager kan du smidigt och enkelt överskåda anställdas kurser, intyg. Beställ nya kurser direkt och skicka ut inloggningsuppgifter. Skapa rapporter strukturera upp företagets olika avdelningar eller fillialer.

Fördelar som administratör

1

Köp kurs licenser enkelt och smidigt

I admin manager kan du köpa till kurs licenser för dina grupper du skapat enkelt och smidigt. Vi vet att utbildningsbehov kan komma plötsligt och det är viktigt at du som administratör kan låta den anställda utbilda sig snabbt om behovet uppstår.

2

Registrera nya kursdeltagare samt skicka ut borttappade inloggningsuppgifter

Efter du köpt en kurs licens på hemsidan kan du som Administratör själv enkelt dela ut inloggningsuppgifter och registrera den anställda på kursen. Har den anställda glömt sitt inlogg kan du skicka ut nya inloggningsuppgifter.

3

Överskåda kurs framsteg / Ladda ner certifikat

Överskåda dina anställdas kurs framsteg och kompetenser för att säkerställa att de innehar rätt kompetens för jobbet. Ladda ner certifikat

3

Skapa ordning inom organisationen

Skapa ordning och strukturera upp er organisation genom att tilldela olika administratörer för olika filialer och avdelningar. Med admin manager kan ni ha obegränsat antal administratörer för era olika avdelningar. Detta förenklar hanteringen av anställdas utbildning enormt.

Skapa ordning & reda med Admin manager

Slipp krånglet och håll reda på anställdas intyg och kompetenser. Spara tid och pengar genom att samla alla intyg på en och samma plats.

Teknik och Pedagogik

Vi kombinerar det bästa av teknik med pedagogik för att skapa en lärorik, interaktiv och engagerande online-upplevelse. Ta kontroll på era kompetensutmaningar idag!

Intresserad av att bli avtalskund?

Som avtalskund får du hela admin manager obegränsat samt 50% rabatt på valda kurser och utbildningar. Läs mer här

Ansök här om admin manager

Vi svarar med ditt avtal och dina inloggningsuppgifter

Varukorg