kravkompetens bas p utbildning

E-Truck / Lift Teoriutbildning

Framtidens Lösning För Truck och Liftutbildare

Välkommen till Kravkompetens ledaren inom digitala truckteoriutbildningar. Vår mission är att revolutionera sättet truckutbildningar genomförs på. Med vår e-truck teoriutbildning kan truckutbildare nu ge sina elever en heltäckande, flexibel och modern lärandeupplevelse online. I kombination med er lärarledda praktik. 

Varför välja vår E-Truck Teoriutbildning?

1

Flexibilitet

Elever kan genomföra teorin i sin egen takt och enligt sina egna tidsscheman. Oavsett tid eller plats, allt de behöver är en internetanslutning.

2

Kvalitet

Vår kurs är utformad av branschexperter med årtionden av erfarenhet. Varje modul är pedagogiskt uppbyggd för att säkerställa en djup förståelse av varje aspekt inom truckteori.

3

Kostnadseffektiv

Med digital teoriutbildning minimerar du administrationskostnader och kan fokusera på att leverera den bästa praktiska utbildningen på plats. Med marknadens bästa priser kan du även spara på utgifterna.

3

Adminportal för total översikt

Med vårt adminverktyg kan du se över deltagarnas framsteg, intyg och mycket mer.

Prislista

Minskade Lokalkostnader: Genom att erbjuda teorin online minskar behovet av fysiska utbildningsutrymmen.

Teknik och Pedagogik

Vi kombinerar det bästa av teknik med pedagogik för att skapa en lärorik, interaktiv och engagerande onlineupplevelse.

Ständig Uppdatering:

Vi är engagerade i kontinuerlig uppdatering och förbättring. Vår kurs reflekterar alltid de senaste trenderna, forskningen och regleringarna inom truckindustrin.

kom igång direkt

Så här fungerar det

  1. Registrera Ditt Utbildningscenter: Kontakta oss för att bli en certifierad partner och få tillgång till vår e-truck teoriutbildning.
  2. Ge Dina Elever Tillgång: När du har blivit en partner, kan du enkelt registrera dina elever till kurserna.
  3. Elever Genomför Teorin Online: Dina elever kommer att ha obegränsad tillgång till kursmaterialet. De kan studera, ta tester och förbereda sig inför den praktiska utbildningen.
  4. Praktik På Plats: Efter att ha slutfört den teoretiska delen, kan du fokusera på att ge dem den bästa praktiska erfarenheten på ditt utbildningscenter.
Varukorg