Om Krav Kompetens

Krav Kompetens har utbildat inom branschspecifika områden i över 10 år och har gedigen erfarenhet och kvalitet inom varje utbildningsområde. Hos Krav Kompetens erhåller du ett helt koncept där bestående kunskap, modernitet och kvalitet står i fokus.

kravkompetens bas p utbildning

Skall utbilda Sveriges organisationer och anställda i dessa för att skapa och bidra med kunskap och utbildning för organisationen och vara med att se till så att organisationer erhåller rätt kompetens för sin typ av roll eller arbete. Krav kompetens skall följa de lagar, förordningar och föreskrifter som är kravställda enligt Sveriges rikes lag och även följa de råd och rekommendationer från respektive myndigheter för att säkerställa att den utbildning som ges till kursdeltagare alltid har en trygg och förankrat i rätt lagar, föreskrifter mm.

Krav kompetens är en utbildningsplattform för olika branscher där beställare och kursdeltagare kan finna expertkompetens med de senaste kompetenskraven. Hos Kravkompetens får du rätt kompetens inom arbetsmiljö, Bygg, Entreprenad och Industri.

Vårt fokus ligger i att erbjuda en modern och smidig utbildningsplattform som är helt digital där målet är att du skall få en så bestående utbildningsupplevelse som möjligt. Vi är med dig i varje steg under utbildningens gång och du kan alltid få svar på dina frågor.

Plattformen ägs och drivs av APV Utbildarna i Sverige AB som erbjuder även kurser inom Arbete på väg.

Föregående bild
Nästa bild

Välkommen till krav kompetens

Kravkompetens.com erbjuder den största plattformen i Sverige för bygg, industri, entreprenad och arbetsmiljöutbildningar Online. Vi samlar expert kompetens från olika områden för att kunna erbjuda den bästa möjliga lösningen för företag att kunna utbilda sig och sin personal på ett smidigt sätt.

För dig som arbetsgivare

Hos kravkompetens kan du som arbetsgivare få tillgång till våra utbildningar gratis för att se över plattformen och materialet innan du gör en beställning. Du kan enkelt göra grupp registreringar för dina anställda som automatiskt ges tillgång till kursen. Du får möjlighet att se över alla dina anställdas framsteg samt deras certifikat. Kravkompetens samlar all kompetens på samma plats vilket gör det otroligt effektivt. Kravkompetens är ett ackrediterat utbildningsföretag och du kan smidigt registrera alla dina kurser i ID06. Innehåller på alla våra kurser är baserat på arbetsmiljöverket senaste råd i alla våra kurser.

Varukorg