fbpx

upptäck fördelarna som Avtalskund!

Som avtalskund hos Kravkompetens erhåller du otroliga fördelar gällande pris på utbildning samt ett helt nytt system för hantering av anställdas intyg och dokument. Oroa dig inte! det är både enkelt, smidigt och modernt.

Låter det spännande? Läs mer nedan.

Erhåll 30% rabatt på hela kursutbudet!

Som avtalskund hos Kravkompetens erhåller du 30% rabatt på hela kursutbudet när du köper utbildning till dina anställda. Vi vill gärna behålla dig som kund och det är ära att få utbilda era anställda. Så för att du stannar med oss ett år i taget vill vi belöna dig med våra förmånliga erbjudanden.

Vill du ansöka om avtalskund? ring oss på 0731402209 eller fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig. (Och ja, vi ringer självklart samma dag och låter aldrig våra kunders behov falla mellan stolarna).

Som avtalskund får du tillgång till "total översyn" marknadens smidigaste verktyg för att administrera anställdas intyg och dokument!

Är du trött på att era anställdas certifikat på kurser kommer ifrån flera olika utbildare, i olika format och dessutom så saknas det senaste intyget och din anställda kan inte minnas vart han gjorde sin kurs?

Har du saknat ett smidigt system du enkelt kan överskåda inte bara den anställdas kurs intyg utan alla dokument som är kopplat till den asntällda? tjänsledighetsintyget du har påmint om för 3e gången eller blanketten om trivsel på arbetsplatsen?

Vi löser det! Läs mer nedan


Slipp krånglet för alltid med "total översyn"

Med Total översyn tjänsten får du tillgång till ett administrationsverktyg där du samlar alla dokument, kurs intyg mm på en och samma plats. Administrera kursdeltagare smidigt och enkelt, ladda upp eller ladda ner dokument och intyg, sammanställ rapporter på anställdas kurs status, köp nya kurs licenser och skicka ut inloggningsuppgifter till anställda som skall gå en kurs mm. Helt enkelt slipp krånglet. Nu kan du samla allting på samma plats äntligen.

Samla alla kursintyg och anställdas dokument på samma plats

Ladda ner eller ladda upp cerifikat/dokument

Registrera anställda på kurser och skicka ut inloggnings-
uppgifter

Överskåda anställdas kurs status, skapa rapporter"

Köp kurslicenser snabbt och smidigt

Registrera deltagare på iD06 utan extra kostnad (värde 199kr)

Upptäck fördelarna som avtalskund

0731402209

Alltid öppna!

Address Gamlestadsvägen 4b

41511 Göteborg

Email kontakt@kravkompetens.com

Varukorg